Tuesday, December 21, 2021

Kanadan parhaat treffisivustot 2012

Kanadan parhaat treffisivustot 2012



Toisin sanoen woo-ominaisuus auttaa sinua olemaan erottuva ilman stressiä. Haettu 3. huhtikuuta, Kuinka valita oikea treffisivusto? Arkistoitu alkuperäisestä 17. maaliskuuta, Mercury News. Arkistoitu alkuperäisestä 6. lokakuuta,





Digimediatoimistoille suunnittelemiani asioita



Hän on SpaceX:n perustaja, toimitusjohtaja ja pääinsinööri; varhaisen vaiheen sijoittaja, Tesla, Inc:n toimitusjohtaja ja tuotearkkitehti. Musk oli Kanadan parhaat treffisivustot 2012 Kanadalaiselle äidille ja eteläafrikkalaiselle isälle ja kasvoi PretoriassaEtelä-Afrikassa. Hän osallistui lyhyen aikaa Pretorian yliopistoon Kanadan parhaat treffisivustot 2012 muutti Kanadaan 17-vuotiaana välttääkseen asevelvollisuuden, Kanadan parhaat treffisivustot 2012.


Hän ilmoittautui Queen's Universityyn ja siirtyi Pennsylvanian yliopistoon kaksi vuotta myöhemmin, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon taloustieteessä ja fysiikassa, sitten muutti Kaliforniaan Stanfordin yliopistoon, mutta päätti sen sijaan jatkaa liikeuraa ja oli mukana perustamassa verkkoohjelmistoyritys Zip2 veljensä Kimbalin kanssa.


Samana vuonna Musk perusti verkkopankin X. com, joka fuusioitui Confinityn kanssa PayPaliksi. InMusk perusti SpaceX:n, ilmailualan valmistajan ja avaruuskuljetuspalveluyrityksen, jonka toimitusjohtaja ja teknologiajohtaja hän on.


Inhe liittyi sähköajoneuvojen valmistajaan Tesla Motors, Inc:iin. nyt Tesla, Inc. puheenjohtajana ja tuotearkkitehtina, josta tuli sen toimitusjohtaja Inhessa Kanadan parhaat treffisivustot 2012 luoda SolarCitya aurinkoenergiapalveluyritys, jonka Tesla myöhemmin osti ja josta tuli Tesla Energy. Inhe oli mukana perustamassa OpenAI:ta, voittoa tavoittelematonta tutkimusyhtiötä, joka edistää ystävällistä tekoälyä. Inhe perusti Neuralinkin, neuroteknologiayrityksen, joka keskittyy aivojen tietokoneliitäntöjen kehittämiseen ja perusti tunnelirakennusyrityksen The Boring Companyn.


Musk on ehdottanut nopeaa Hyperloopa-vactrain-kuljetusjärjestelmää. Musk on ollut kritiikin kohteena epätavallisten tai epätieteellisten kannanottojen ja paljon julkisuutta saaneiden kiistojen vuoksi. Inhen haastoi kunnianloukkauksesta oikeuteen brittiläinen luolatyöntekijä, joka neuvoi Tham Luangin luolapelastuksessa; Kalifornian tuomaristo päätti Muskin hyväksi.


Samana vuonna US Securities and Exchange Commission SEC haastoi hänet oikeuteen siitä, että hän twiittasi väärin, että hän oli varmistanut rahoituksen Teslan yksityiseen haltuunottoon. Hän teki sovinnon SEC:n kanssa, eroaa väliaikaisesti puheenjohtajuudestaan ​​ja suostui Twitterin käyttöä koskeviin rajoituksiin.


Musk on levittänyt väärää tietoa COVID-pandemiasta ja saanut asiantuntijoilta kritiikkiä hänen muista näkemyksistään muun muassa tekoälystä kryptovaluutta ja joukkoliikenne. Elon Reeve Musk syntyi 28. kesäkuuta Pretoriassa Etelä-Afrikassa. Hänen isänsä on Errol Musk, eteläafrikkalainen sähkömekaaninen insinööri, lentäjä, merimies, konsultti ja kiinteistökehittäjä, joka oli aikoinaan sambialaisen smaragdikaivoksen puoliomistaja Tanganyika-järven lähellä.


Hän on tehnyt melkein kaiken pahan, mitä voit ajatella. Noin 10-vuotiaana Musk kiinnostui tietokoneista ja videopeleistä ja osti Commodore VIC Aware it Kanadan parhaat treffisivustot 2012 on helpompi päästä Yhdysvaltoihin Kanadasta, [24] Musk haki Kanadan passia Kanadassa syntyneen äitinsä kautta.


InMusk työskenteli Piilaaksossa kesän aikana kaksi kertaa: energian varastointistartupissa Pinnacle Research Institutessa, joka tutki energian varastointiin tarkoitettuja elektrolyyttisiä ultrakondensaattoreita, sekä Palo Altossa toimivassa startupissa Rocket Science Gamesissa.


materiaalitieteen ohjelma Stanfordin yliopistossa Kaliforniassa. SisäänKanadan parhaat treffisivustot 2012, Musk, Kimbal ja Greg Kouri perustivat verkkoohjelmistoyrityksen Zip2:n enkelisijoittajien varoilla.


Muskin mukaan "verkkosivusto oli päällä päivällä ja koodasin sitä yöllä seitsemänä päivänä viikossa, Kanadan parhaat treffisivustot 2012, koko ajan. InMusk oli yksi X:n perustajista. coman online-rahoituspalveluja ja sähköpostimaksuja tarjoava yritys. com yhdistettiin verkkopankki Confinityyn turhan kilpailun estämiseksi.


comin palveluun. Muskin mieltymys Microsoft-ohjelmistoon Linuxin sijaan loi eripura yrityksen ja sai Thielin eroamaan. InMusk osti verkkotunnuksen X. com PayPalista julkistamattomalla summalla, Kanadan parhaat treffisivustot 2012, sen selittämisellä on tunnearvoa. InMusk liittyi voittoa tavoittelemattoman Mars Societyn toimintaan. Hän inspiroitui suunnitelmista sijoittaa Marsiin kasvien kasvukammio ja keskusteli projektin rahoittamisesta itse.


Hän tapasi yhtiöitä NPO Lavochkin ja Kosmotras; Muskia pidettiin kuitenkin aloittelijana, ja yksi venäläisistä pääsuunnittelijoista jopa sylki hänet, Kanadan parhaat treffisivustot 2012.


Ryhmä palasi Yhdysvaltoihin tyhjin käsin. Helmikuussa ryhmä palasi Venäjälle etsimään kolmea ICBM:ää. Musk päätti sen sijaan perustaa yrityksen, joka voisi rakentaa edullisia raketteja. SpaceX yritti ensimmäistä kertaa laukaista Falcon 1 -raketin vuonna[68], ja vaikka raketti ei päässyt Maan kiertoradalle, NASA myönsi myöhemmin samana vuonna Commercial Orbital Transportation Services -ohjelman sopimuksen. SpaceX aloitti matalan kiertoradan satelliittien Starlink-konstellaation kehittämisen tarjotakseen satelliitti-Internet-yhteyden[81] kahdella ensimmäisellä prototyyppisatelliitilla, jotka laukaistiin helmikuussa. Toinen testisatelliittien sarja ja tähdistön osan ensimmäinen laaja käyttöönotto tapahtui toukokuussa, jolloin ensimmäiset 60 toimivaa satelliittia laukaistiin.


Tesla, Inc, Kanadan parhaat treffisivustot 2012. Tesla rakensi ensimmäisen kerran sähköisen urheiluauton, Roadsterin, vuonna. Se myytiin noin 2 ajoneuvoa, ja se oli ensimmäinen sarjatuotantona valmistettu täyssähköauto, jossa käytettiin litiumioniakkukennoja. Teslan osakkeiden ensimmäinen julkinen tarjous on noussut merkittävästi; siitä tuli kesän arvokkain autonvalmistaja Syyskuussa US Securities haastoi Muskin oikeuteen Kanadan parhaat treffisivustot 2012 SEC-komissio twiitistä, jossa väitettiin, että rahoitus oli turvattu Teslan mahdolliselle yksityistämiselle.


Musk on todennut haastatteluissa, ettei hän katu SEC:n tutkimuksen käynnistänyt twiitti. Asia ratkaistiin lopulta Muskin ja SEC:n välisellä yhteisellä sopimuksella, jossa selvennettiin aiemman sopimuksen yksityiskohtia. Musk tarjosi alkuperäisen konseptin ja rahoituspääoman SolarCitylle, jonka hänen serkkunsa Lyndon ja Peter Rive perustivat vuonna. Se toimi yhteisyrityksenä Panasonicin kanssa aina varhain, jolloin Panasonic lähti.


Tuolloin SolarCityllä oli likviditeettiongelmia; Teslan osakkeenomistajille ei kuitenkaan ilmoitettu. Oikeuden asiakirjat sinetöity Kanadan parhaat treffisivustot 2012 vahvisti, että Musk oli myös tietoinen yhtiön maksuvalmiusongelmista.


InMusk perusti Neuralinkin, neuroteknologian startup-yrityksen integroimaan ihmisen aivot tekoälyyn. Neuralinkin tarkoituksena on luoda laitteita, jotka on upotettu ihmisen aivoihin helpottamaan aivojen yhdistämistä koneiden kanssa. Laitteet myös sovitetaan yhteen tekoälyn uusimpien parannusten kanssa pysyäkseen ajan tasalla. Tällaiset parannukset voisivat parantaa muistia tai mahdollistaa laitteiden kommunikoinnin ohjelmistojen kanssa tehokkaammin. Live-esittelyssä AugustMusk kuvaili yhtä heidän varhaisista laitteistaan ​​"Fitbit in your kallo", joka voisi pian parantaa halvauksen, kuurouden, sokeuden ja muita vammoja.


Monet neurotieteilijät ja julkaisut kritisoivat näitä väitteitä; [] [] [] MIT Technology Review kuvaili niitä "erittäin spekulatiivisiksi" ja "neurotiedeteatteriksi", Kanadan parhaat treffisivustot 2012. InMusk perusti The Boring Companyn rakentamaan tunneleita. Myynti- ja mainostemppuna The Boring Company myi 2 uutta, Muskin johtamistyyliä ja hänen työntekijöitään kohtelevaa liekinheittimiä on arvosteltu voimakkaasti.


olisi mahdollisesti vaarantanut asiakkaiden hengen". Heinäkuussa Vanity Fair kertoi siitä, Kanadan parhaat treffisivustot 2012 Reid HoffmanMuskin järjestämä illallinen esitteli tuomitun seksirikollisen Jeffrey Epsteinin Mark Zuckerbergille. Zuckerberg vahvisti tapanneensa Epsteinin Muskin kautta, vaikka Musk kiisti esitteleneensä nämä kaksi. Pian Epsteinin kuoleman jälkeen elokuussa New York Timesin toimittaja James B. Stewart julkaisi epävirallisen keskustelun, jonka hän kävi Epsteinin kanssa, jossa Epstein kertoi Stewartille, että joku Muskin läheinen oli pyytänyt häntä laatimaan luettelon mahdollisista ehdokkaista Teslan uudeksi puheenjohtajaksi Muskin pyynnöstä, Kanadan parhaat treffisivustot 2012.


Muskin tiedottaja kiisti syytökset. InMusk ilmoitti suunnitelmistaan ​​luoda vactrain-versio, jossa tusina Teslan ja SpaceX:n insinööriä luovat käsitteellisen perustan ja luovat alkuperäisiä suunnitelmia. KesäkuussaMusk julkaisi suunnittelukilpailun opiskelijoille ja muille Hyperloop podien rakentamiseksi toimimaan SpaceX:n sponsoroimalla kilometrin pituisella radalla - Hyperloop pod -kilpailussa.


Rata otettiin käyttöön tammikuussa ja Musk ilmoitti myös, että yhtiö aloitti tunneliprojektin Hawthornen lentokentän määränpäänä. JoulukuussaMusk ilmoitti perustavansa voittoa tavoittelemattoman tekoälytutkimusyhtiön OpenAIa, jonka tavoitteena on kehittää yleistä tekoälyä, joka on turvallista ja hyödyllistä ihmiskunnalle. HeinäkuussaMusk järjesti työntekijöilleen pienen pelastuskapselin auttamaan Thaimaan tulvivaan luolaan juuttuneiden lasten pelastusta.


SpaceX:n ja The Boring Companyn insinöörit rakensivat minisukellusveneen Falcon 9 nestemäisen hapen siirtoputkesta [] kahdeksassa tunnissa ja toimittivat sen henkilökohtaisesti Thaimaahan. Direkgunabhornin ritarikunta. Vernon Unsworth, brittiläinen virkistysluolamies, joka oli tutkinut luolaa viimeiset kuusi vuotta ja toiminut avainroolissa pelastustyössä, kritisoi sukellusvenettä Kanadan parhaat treffisivustot 2012 se on vain suhdetoimintaa ilman menestymisen mahdollisuuksia ja että Muskilla "ei ollut käsitystä siitä, millainen luolakäytävä oli" ja "voi työntää sukellusveneensä sinne, missä se sattuu".


Musk väitti Twitterissä, että laite olisi toiminut ja kutsui Unsworthia "pedo-mieheksi". Kaksi päivää myöhemmin Musk pyysi anteeksi huomautuksiaan. Pelastajan asianajaja Lin Woodthe ilmaantui ja osoitti, että hän oli valmistautunut kunnianloukkausoikeuteen. Noihin aikoihin James Howard-Higgins lähetti Muskille sähköpostin väittäen olevansa yksityinen tutkija ja tarjouksen "kaivaa syvälle" Unsworthin menneisyyteen, jonka Musk hyväksyi; Myöhemmin Higgins paljastui tuomituksi rikolliseksi, ja hänellä oli useita petoksia.


kunnes muutti Chiang Raihin lapsimorsiamelle, joka oli noin Kanadan parhaat treffisivustot 2012 vuotias tuolloin. Syyskuussa Unsworth nosti kunnianloukkauskanteen Losissa Kanadan parhaat treffisivustot 2012 liittovaltion tuomioistuin. synonyymi sanalle "kammottava vanha mies" ja sitä käytetään loukkaamaan henkilön ulkonäköä ja käyttäytymistä. 6. joulukuuta tuomaristo päätti Muskin hyväksi ja päätti, ettei hän ollut vastuussa.


6. syyskuuta Musk esiintyi The Joe Rogan Experience -podcastissa ja keskusteli eri aiheista yli kahden tunnin ajan. Yksi ohjelman merkittävimmistä ja kiistanalaisimmista puolista oli Muskin näytteenotto sikarista, joka koostui, Kanadan parhaat treffisivustot 2012, Joe Rogan väitti kannabiksella päällystetystä tupakasta. The Washington Post totesi, että "median käsissä siitä tuli tarina Muskin kasvavasta epävakaudesta.


Teslan osakkeet putosivat tapauksen jälkeen, mikä osui samaan aikaan, kun Teslan kansainvälisen rahoituksen varatoimitusjohtaja vahvistettiin aiemmin samana päivänä. Kuten jokainen podcastin katsonut saattoi kertoa, minulla ei ole aavistustakaan kuinka polttaa potti. 30. maaliskuuta Musk julkaisi rap-kappaleen "RIP Harambe" SoundCloudissa nimellä Emo G Records.


Kappaleen, joka on viittaus Harambea-gorillan tappamiseen Cincinnatin eläintarhassa ja sitä seuranneeseen tapahtumaa ympäröivään "mauttomaan" Internetin sensaatioon, esitti Yung Jake, kirjoittanut Yung Jake Kanadan parhaat treffisivustot 2012 Caroline Polachekand on tuottanut BloodPop.


lukuisista pätevistä mutta jännittävistä makuuhuoneelektroniikasta, jotka on julkaistu muualla Soundcloudissa", [] TechCrunch sanoi, että se ei ollut huono esitys genrestä. Musk on puheenjohtaja Musk Foundation -säätiössä, jonka tarkoituksena on tarjota aurinkoenergiajärjestelmiä katastrofialueilla sekä muita tavoitteita.


Noin puolet oli tieteellisen tutkimuksen tai koulutuksen voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Huomattavia edunsaajia ovat Wikimedia Foundationhis alma mater University of Pennsylvania ja Kimball's Big Green. Musk on myös X-palkintosäätiön edunvalvoja. Noin kolme neljäsosaa Muskin varallisuudesta on peräisin Teslasta.





nigerian nettitreffit



Liity Meetupiin, joka on nopea ja helppo tapa tavata uusia ihmisiä. Kun perustat ryhmän, löydämme jäseniä. Etsitään sosiaalista ryhmää? Luo oma tapaaksesi ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksesi. Ilmaiset deittailusivustot voivat auttaa paikallisia sinkkuja tutustumaan deittailualueeseen pyyhkäisy kerrallaan, ja ne voivat vahvistaa heidän luottamustaan ​​saada tykkäyksiä ja viestejä säännöllisesti. Tämä on paras treffisivusto vakaville ihmissuhteille ja se on täysin ilmainen.


Joten jos olet kiinnostunut löytämään unelmiesi tytön läheltäsi, LIITY MEIDÄN KANSSA NYT. Treffisivusto vain aikuisille, yli 40-vuotiaille sinkkuille Yhdysvalloissa. Liity ilmaiseksi. Etsi ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksesi. Varsinkin ne, joilla ei ole kasvokkain treffimahdollisuuksia. Jos olet arka ihminen, Tinder on suojannut sinut, sillä olisit itsevarmempi näytön takana.


Tämän ominaisuuden avulla sinulla on suuri mahdollisuus löytää pari. Tämän ominaisuuden avulla voit olla jonon päällä 30 minuuttia, jolloin profiilisi näkevät ihmiset, joista saatat pitää.


Tinderissä saat joka päivä yhden supertykkäyksen, jonka voit lähettää jäsenelle. Jos haluat enemmän supertykkäyksiä, voit tilata premium-tilin. Superlike on loistava ominaisuus; se osoittaa, että rakastat jäsentä. Tinderissä on paljon upeita ilmaisia ​​ominaisuuksia, kuten sinusta pivien jäsenten näkeminen, välitön ottelu, rajattomat tykkäyksiä ja pyyhkäisyjä, muiden jäsenten löytäminen ympäri maailmaa, pyyhkäisyn kelaaminen taaksepäin jne. OkCupid lanseerattiin vuonna, ja tällä hetkellä 10 miljoonaa jäsentä etsii täydellistä treffejä.


Aivan kuten Tinderissä, siinä on pyyhkäisy vasemmalle ja oikealle kaksinkertaisesti. Jäseniä on eri elämänaloilla, sivuston kaikista ikäryhmistä. Suurin osa on kuitenkin välillä 25 — Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta kysytään, mitä tarkalleen ottaen etsit.


Vastauksesi auttaa järjestelmää löytämään tai suosittelemaan ihmisiä sinulle. Uuden tilin rekisteröiminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Viiden minuutin sisällä sinulla on jo uusi ja tuore profiili, joka odottaa löytämistäsi. Rekisteröinnin nopeuttamiseksi voit rekisteröityä Facebookin kautta. Jotta saat kaiken irti tästä deittailusovelluksesta, sinun on täytettävä tykkäyksesi ja inhoamisesi. Se varmistaa, että tapaat täydelliset treffit ilman hässäkkää. Mitä houkuttelevampi ja siistimpi profiilisi on, sitä suuremmat mahdollisuudet löytää päivämäärä.


OkCupidin muotoilu on suoraviivainen ja siisti, mikä auttaa jäseniä navigoimaan sovelluksessa ilman ongelmia. Toiminnot ja ominaisuudet näkyvät helposti ylävalikon välilehdistä.


Alla on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät tästä sovelluksesta täydellisen treffisovelluksen. Bumble on hyvin samanlainen kuin Tinder, koska sen on kehittänyt entinen tinder-työntekijä Whitney Wolfe. Bumblessa naiset hallitsevat. Kun ottelu on olemassa, naisen on oltava ensimmäinen, joka juttelee miehen kanssa.


Sen jälkeen mies vastaa jos kiinnostaa. Se on yksi parhaista treffisovelluksista; jos olet Kanadassa, se on jopa ihanteellisin sovellus treffien löytämiseen. Sukupuolten osuus on , ja Bumblen seurauksena syntyneiden kihlojen ja häiden lukumäärästä päätellen; on selvää, että mahdollisuudet löytää elinikäinen kumppani ovat vaikeat.


Kirjautuminen on nopeaa, ja voit halutessasi rekisteröityä Facebook-tilisi puhelinnumerolla. Facebookin käyttö helpottaa prosessia, koska se tuo tietosi Bumbleen.


Kun tämä deittailusovellus lanseerattiin hiljattain, jäsenet eivät voineet rekisteröityä ilman Facebook-tiliä. Mutta jäsenten lukuisten valitusten jälkeen jäsenet pystyivät rekisteröitymään pelkillä puhelinnumeroilla. Suurimmalla osalla jäsenistä on laadukas profiili, jossa on helppo ottaa yhteyttä. Tämän treffisovelluksen ainoa haittapuoli on hakukentän puuttuminen. Jos tavoitteesi ei ole treffit, voit siirtyä BumbleBff-tilaan löytääksesi ystäviä, jotka jakavat lähes kaikki kiinnostuksesi.


Jos täytät vaatimukset tarkasti, sovellus löytää sinulle mahdolliset ystävät, joihin voit jopa ottaa yhteyttä. Bumblen mukana tulee toinen tila liiketoimintaan taipuvaisille jäsenille. Jos etsit liikekumppaneita, yhteyksiä tai rahoittajia, Bumble auttaa sinua. Katsokaa sitä LinkedIn-versiona. Tämä ominaisuus tekee selväksi, että pidät henkilöstä. Coffee Meets Bagelin perustivat kolme yrittäjäsisarta San Franciscossa. Siitä lähtien siitä on tullut yksi suosituimmista sovelluksista Kanadassa.


Tämä deittailusovellus pyrkii ensisijaisesti torjumaan tavanomaista pyyhkäisyä, joka kyllästää online-treffimaailman. Se on johtanut vähemmän väärinkäytöksiin tai roskapostiin treffisovelluksessa. Sovelluksella on tällä hetkellä noin 21 miljoonaa jäsentä eri puolilta maailmaa ja 25 miljoonaa esittelyä ja avioliittoa. Heidän kohdeyleisönsä näyttävät olevan nuoria ammattilaisia, jotka ovat valmiita tapaamaan unelmakumppaninsa. Rekisteröityminen tähän treffisovellukseen on erittäin helppoa. 5 minuutissa olet valmis ja pölyttynyt.


Varmistaakseen jäsenten aitouden Coffeemeetsbagel varmistaa, että jäsenet vahvistavat tilinsä Facebookin avulla. Tämä tarkoittaa, että ei Facebookia, ei CoffeeMeetsBagel-tiliä. Oletko koskaan tuntenut, että olet ikävöinyt sielunkumppania rohkeuden puutteen vuoksi? Happn pyrkii antamaan sinulle toisen mahdollisuuden. Se on vuonna lanseerattu sijaintiin perustuva treffisovellus, joka yhdistää maantieteellisesti lähellä toisiaan olevia jäseniä, jotka ovat jo ohittaneet toisiaan. Syyskuu The Journal of the Canadian Chiropractic Association.


PMC San Jose Mercury News. Arkistoitu alkuperäisestä 14. huhtikuuta, haettu 14. huhtikuuta, haettu 30. toukokuuta, Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future. ISBN Rolling Stone. Arkistoitu alkuperäisestä 17. elokuuta, Haettu 15. marraskuuta, The Daily Telegraph.


Arkistoitu alkuperäisestä 26. huhtikuuta, haettu 26. maaliskuuta, San Francisco, Kalifornia. Arkistoitu alkuperäisestä 29. maaliskuuta, haettu 12. tammikuuta, The Verge. New York City: Vox. Arkistoitu alkuperäisestä 7. helmikuuta, tarkistimme hänen koulutovereidensa kanssa".


Arkistoitu alkuperäisestä 6. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 18. elokuuta, haettu 29. toukokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 2. elokuuta, haettu 14. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 14. joulukuuta, Mercury News. Arkistoitu alkuperäisestä 10. kesäkuuta, haettu 11. kesäkuuta, C-Suite Quarterly. Arkistoitu alkuperäisestä 3. toukokuuta, astronautit avaruuteen". Arkistoitu alkuperäisestä 7. elokuuta, Haettu 1. kesäkuuta, 16. heinäkuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 28. joulukuuta, haettu 28. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 15. toukokuuta, haettu 3. syyskuuta, 19. kesäkuuta, haettu 4. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 18. helmikuuta, Haettu 13. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 12. huhtikuuta, Haettu 12. huhtikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 27. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 21. lokakuuta, Business Insider.


Arkistoitu alkuperäisestä 23. maaliskuuta, Haettu 3. huhtikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 23. toukokuuta, haettu 4. heinäkuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 22. kesäkuuta, 31. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 25. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 25. kesäkuuta , com, hänen toisen käynnistyksensä lakkautettu verkkotunnus". Bloomberg L. Arkistoitu alkuperäisestä 23. helmikuuta, haettu 7. kesäkuuta, The New York Times.


Haettu 16. helmikuuta, The Atlantic. William Morrow ja yritys. Gov Lehdistötiedote. Haettu 2. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 10. helmikuuta, Haettu 10. helmikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 1. heinäkuuta, Haettu 11. tammikuuta, CBS News.


Arkistoitu alkuperäisestä 22. huhtikuuta, haettu 3. elokuuta, BBC News. 22. joulukuuta, arkistoitu alkuperäisestä 31. elokuuta, haettu 30. kesäkuuta, New York City: Vox Media. Arkistoitu alkuperäisestä 27. kesäkuuta, National Geographic. NBC News.


28. syyskuuta, arkistoitu alkuperäisestä 13. joulukuuta, Kuuhun". 18. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 16. heinäkuuta, Haettu 27. toukokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 29. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 18. toukokuuta, Haettu 28. maaliskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 21. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 7. tammikuuta , Arkistoitu alkuperäisestä 16. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 18. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 6. maaliskuuta, Market Business News.


Arkistoitu alkuperäisestä 12. helmikuuta, Haettu 16. huhtikuuta, 29. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 29. tammikuuta, Haettu 23. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 17. heinäkuuta, Haettu 17. heinäkuuta, Teslan ei perustanut Elon Musk vaan pikemminkin Martin Eberhard ja Marc Tarpenning heinäkuussa Quirky: Merkittävä tarina läpimurto-innovaattorien piirteistä, heikkouksista ja neroudesta, jotka muuttivat maailmaa.


Arkistoitu alkuperäisestä 4. helmikuuta, 13. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 16. maaliskuuta, Haettu 17. huhtikuuta, Tesla Motors ja toinen perustaja Martin Eberhard ilmoittivat maanantaina sopineen siitä, kuka voi väittää olevansa yrityksen perustaja. Nopea Yritys. Eberhard ja Musk ovat päässeet melko odottamattomaan ratkaisuun – sen sijaan, että he olisivat suostuneet jakamaan "perustajan" tittelin, pariskunta on nimennyt viisi henkilöä yrityksen perustajiksi, mukaan lukien Musk, Eberhard, JB Straubel, Mark Tarpenning ja Ian Wright.


15. maaliskuuta, auto ja kuljettaja. Arkistoitu alkuperäisestä 17. maaliskuuta, Haettu 30. maaliskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 24. marraskuuta, haettu 22. kesäkuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 2. kesäkuuta, haettu 4. marraskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 12. marraskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä helmikuuta 9, Haettu 9. helmikuuta, Haettu 20. huhtikuuta, Haettu 14. helmikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 27. marraskuuta, Haettu 5. joulukuuta, 22. marraskuuta, Haettu 19. syyskuuta, 14. huhtikuuta, Haettu 7. joulukuuta, 27. heinäkuuta, ABC-uutiset.


7. tammikuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 3. elokuuta, Associated Press. 28. kesäkuuta, 1. heinäkuuta, 2. heinäkuuta, The Wall Street Journal. 21. joulukuuta, haettu 14. marraskuuta, haastaa Teslan Elon Muskin oikeuteen petoksesta ja yrittää estää häntä johtamasta julkista yhtiötä. Arkistoitu alkuperäisestä 23. kesäkuuta, haettu 27. syyskuuta, haettu 17. syyskuuta, haettu 11. toukokuuta, USA Today. Arkistoitu alkuperäisestä 23. marraskuuta, Haettu 23. marraskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 30. heinäkuuta, 27. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 26. toukokuuta, haettu 29. syyskuuta, 27. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 22. toukokuuta, haettu 9. joulukuuta, ABC-uutiset.


Arkistoitu alkuperäisestä 23. lokakuuta, haettu 17. lokakuuta, arkistoitu alkuperäisestä 28. toukokuuta, haettu 26. helmikuuta, CNN Business. Arkistoitu alkuperäisestä 8. kesäkuuta, haettu 16. heinäkuuta, arkistoitu alkuperäisestä 22. tammikuuta, haettu 25. marraskuuta, haettu 14. kesäkuuta, 20. toukokuuta, arkistoitu alkuperäisestä 30. lokakuuta, haettu 1. joulukuuta, haettu 10. kesäkuuta, Solar Power World. 13. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 10. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 9. lokakuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 8. elokuuta, Haettu 1. syyskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 15. elokuuta, The Detroit Bureau.


Arkistoitu alkuperäisestä 14. syyskuuta, Los Angeles Times. Arkistoitu alkuperäisestä 28. heinäkuuta, 27. maaliskuuta, haettu 10. huhtikuuta, arkistoitu alkuperäisestä 2. lokakuuta, haettu 10. lokakuuta, MIT Technology Review. Arkistoitu alkuperäisestä 12. syyskuuta, 18. maaliskuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 20. maaliskuuta, Wired UK. Arkistoitu alkuperäisestä 18. heinäkuuta, haettu 19. helmikuuta, maanalainen silmukka testattavaksi".


Las Vegasin arvostelupäiväkirja. Arkistoitu alkuperäisestä 11. tammikuuta, Haettu 29. tammikuuta, 28. tammikuuta, 4. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 4. kesäkuuta, haettu 4. kesäkuuta, Musk: Life Inside Tesla's Production Hell". Arkistoitu alkuperäisestä 21. maaliskuuta, haettu 25. huhtikuuta, Vanity Fair.


Arkistoitu alkuperäisestä 19. huhtikuuta, Harper Collins USA. Elonin ylivoimaisesti pahin ominaisuus on mielestäni täydellinen uskollisuuden tai ihmissuhteen puute. Monet meistä työskentelivät väsymättä hänen hyväkseen vuosia ja heitettiin reunakiveen kuin roska sen enempää ajattelematta.


Ehkä se oli laskettu pitämään muun työvoiman varpaillaan ja peloissaan; ehkä hän vain pystyi irtautumaan ihmissuhteesta huomattavassa määrin. Selvää oli, että hänelle työskennelleet ihmiset olivat kuin ammuksia: niitä käytettiin tiettyyn tarkoitukseen, kunnes ne loppuivat ja heitettiin pois. Toimitusjohtaja tunnetaan suurista vaatimuksistaan ​​ja kunnianhimoisista tavoitteistaan. Mutta monet tehtaan työntekijät sanovat, että hän ei noudata - ja että hänen johtajuutensa asettaa huolestuttavan sävyn.


Arkistoitu alkuperäisestä 10. huhtikuuta, One Gigafactoryn johtaja kertoi Wiredille, että he olivat estäneet työntekijöitä kävelemästä liian lähelle Muskin työpöytää peläten, että sopimaton sana saattaa päätyä heidän irtisanomiseen. Johtaja kutsui purkauksia "Elonin raivolaukuiksi. Arkistoitu alkuperäisestä 16. huhtikuuta, The Times. Haettu 6. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 4. syyskuuta, Haettu 26. marraskuuta, 12. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 29. syyskuuta, Haettu 22. maaliskuuta, 22. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 10. heinäkuuta, Haettu 23. elokuuta arXiv : Bloomberg BusinessWeek.


Arkistoitu alkuperäisestä 27. tammikuuta, haettu 27. huhtikuuta, Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää supernopean matkan kilpailusta". Päivittäinen tiedote. Arkistoitu alkuperäisestä 16. elokuuta, haettu 25. heinäkuuta, The Washington Post.


Haettu 14. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 30. elokuuta, Haettu 15. joulukuuta, Backchannel on Medium. Arkistoitu alkuperäisestä 25. lokakuuta, Haettu 25. lokakuuta, Haettu 19. heinäkuuta, Haettu 8. syyskuuta, 8. heinäkuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 7. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 28. elokuuta, haettu 28. elokuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 13. heinäkuuta,

No comments:

Post a Comment